RACIONE MARGARINE “BECEL”
January 20, 2018
VINEGRETË ME BORZILOK
January 20, 2018
Show all

VINEGRETË ME AGRUME

Category:
Description

VINAIGRETTE CITRUS
Njësia e Shitjes / Paketimi 6χ1 lt
Sales Unit / Packaging
Jetëgjatësia 9 Muaj
Shelf Life
Jetëgjatësia pas hapjes 1 Muaj
Shelf Life after opening
Me qitro dhe lëkurë të grirë limoni. Shkon jashtëzakonisht me sallata dhe fruta deti e mish të bardhë.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VINEGRETË ME AGRUME”

Your email address will not be published. Required fields are marked *