Zemër angjinare e zierë
February 13, 2020
Funghetti
February 13, 2020
Show all

 Zemër angjinare në feta

Category:
Description

Zemër angjinare në feta të ziera. Pasi te hapet të ruhet ne frigorifer, ne lengun e tyre, te konsumohen brenda 3 ditësh.

(Të përshtatshme për veganet).

Përdorimi: kullojini, shpërlajini dhe gatuajini si angjinaret e freskëta.

Pesha Neto: 380g

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ Zemër angjinare në feta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *