Të reja tek "Neranxi"

“HELLMANN’S” real majonezë

Me vezë nga pula të rritura në natyrë

Teksturë e pasur
Konservohet jashtë frigoriferit derisa të hapet

Këshillë
Shërben si bazë ideale për salca pasi lidhet më së miri me përbërësit e tjerët, duke ruajtur teksturën e saj dhe duke dhënë një shije të pasur.

Majonezen Real nga Hellmann’s e gjeni ne paketim 5Lt ne rrjetin e dyqaneve Neranxi.

Pasta Sheqeri IRCA, për dekor tortash ceremoniale dhe festive

Pasta Dama Top dhe Top Special
Ideale për të mbuluar Torta Monumentale si dhe për dekoracione. 
Suportojnë ndryshimet termike dhe i rezistojnë lagështisë pa u çarë apo lëshuar. Pasta Dama Top Special është më rezistente dhe mund të punohet deri në telemperaturë 28gradë celcius. Elasticiteti i Lartë lejon të shtrihet masa me sfogliatrice ose me shkop (okllai), duke arritur spesor të hollë. Mund të ngjyroset e gjithë masa ose edhe në sipërfaqe me aerograf, duke përdor ngjyrues alimentarë hidrosolibili.

Pastat e sheqerit me ngjyra gjithashtu janë shumë elastike dhe të lehta në përdorim. Mund të kombinohen ngjyrat me njëra –
tjetrën duke i bashkuar ose duke i përdorur ashtu sic janë për dekorin e tortave të ndryshme, qoftë ceremoniale apo festive. I gjeni në të gjitha ngjyrat.

Pastat e Sheqerit IRCA i gjeni tek dyqanet Neranxi në Shqipëri dhe Kosovë për përdorim profesional, gjithashtu pastat e bardha te sheqerit mund ti kombinoni me ngjyrat alimentare Pavoni për të krijuar nuancën e dëshiruar për tortën tuaj.

Produktet KNORR të konceptuara për profesionistët e kuzhinës

Zgjidhni nga gama e gjerë e produkteve “Knorr” dhe zbuloni angazhimin e shefit tonë për të krijuar shije me përbërës natyral, për efikasitet më të madh. 
Përveç të gjithave, filozofia e “Knorr” është e njohur… “pasioni për shije është në kulturën tonë!”
BULION PULE NË KOKRRIZA

Paketimi 1 kg
Doza për litër të ujit 15 gr
Rendimenti 66 lt
Jetëgjatësia 15 Muaj
E gjeni në rrjetin e dyqaneve Neranxi për profesionistët e kuzhinës.

Gjithçka njihnit për çajin... tashmë ka ndryshuar!

Varietetet më të mira të çajit, bimëve mjekësore, erëzave dhe frutave mbyllen në qese individuale për një shije më të mirë, ndërsa forma inovative e konit lejon pjesët më të mëdha të përbërësve për të lëvizur më mirë duke liruar vetitë e tyre të dobishme.

Cajrat Lipton me te gjitha shijet e frutave i gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi.

Buka Cereal plus 50% nga IRCA - për shëndetin e gjithë familjes

Cereal plus 50% falë përmbajtjes së lartë të drithërave integral dhe farave, lejon realizimin e bukës me karakteristike në linjë me kërkesat më të fundit të tregut. I shijshëm, krokante, i artë dhe i pasur me përbërës të cilët pasurojnë shijen duke u bërë kështu një produkt i vlerësuar nga e gjithë familja. 
Paketimi: 10 kg
 
Miellin Cereal Plus 50% te kompanise italiane IRCA e gjeni tek  dyqanet Neranxi.

Makarona Italiane Granoro - per familjare dhe restorante

Makaronave Granoro, aromatike dhe te shijshme, jane produkte nga gruri i forte te seleksionuara me kujdes pergjate nje procesi qe respekton cilesine dhe karakteristikat e lendes se pare. 
Gjate procesit te prodhimit te produkteve Granoro i jepet prioritet theksimit te shijes dhe cilesive organolektike te kokrres se grurit dhe vecanerisht glutenit, qe duhet te kompaktesoje amidonin, ne menyre qe te mos humbase ne ujin e zjerjes qe te jete sa me i kthjellet.

I gjeni ne paketime 500 gr per familjaret dhe 3 kg per restorantet.