Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

ARLA PRO Whipping Cream High Stability 35% – Krem shtazor me stabilitet të lartë me 35% yndyrë 1L

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?