Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI Dalizie me “Djathë burrata nga Puglia” Kodi CD3011 Koha e gatimit 4-5 min Pesha 3x1kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?