Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI Pappardelle – Kodi N1415 Koha e Gatimit 2-3 min Pesha 1.5kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?