Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI TAGLIATELLE – Kodi N1220 koha e gatimit 2-3 min Pesha 2kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?