Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI Tagliolini me të zezë sepje Kodi N1120N Koha e gatimit 2-3 min Pesha 2 kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?