Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI TONNARELLI – Spaghetti alla chitarra Kodi N1320 – Koha e gatimit 4-5 min Pesha 2kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?