Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CANUTI Tortelloni gjigante të zeza me salmon të tymosur të aromatizuar me trumzë Kodi 692S Koha e gatimi: 5-6 min Pesha 3x1kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?