Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CARAMELIA 36% - ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME 36% KAKAO, ME SHIJE KARAMELI TË KRIPUR

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë