Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

CUBE 40TIME forme Silikoni Pavoflex per embelsira monoporcion me 15 gjurme per katering banket bufe dasma pasticerie dhe restorant dimensionet 34x34x34 mm h 40ml Kodi PX3220S Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?