Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Curls Red/White/Blue - Dekoracion çokollate në formë të përdredhur ngjyrë të kuqe/bardhë/blu 

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

Produkte të ngjashme