Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Demi glace, salcë për restorante, hotele, catering etj, 1 kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?