Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Fistik i bluar 1kg (madhësia e grimcës e 0-2 mm)

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?