Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Fistik i granuluar 1kg (madhësia e granelës 2-4 mm)

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?