Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Kas-Kas të bardha, perla sheqeri me ngjyrë të bardhë për dekorin e ëmbëlsirave, 600 gr

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?