Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Kas-Kas të verdha, perla sheqeri me ngjyrë të verdhë per dekorin e ëmbëlsirave, 600 gr

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?