Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

KIT WAIKIKI POCKET Formë Silikoni Pavogel për akullore shkop + 50 shkopa + tabaka polikarbonati 120×400 mm Me 8 gjurmë Dimenstionet e një forme 40mmx70mm H vol 35ml Kodi KITPL08 Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?