Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

MAPLE Formë silikoni si Gjethe Panje per dekorin e pjatave kryesore antipastave dhe embelisrave Dimensionet 300×200 mm 8 gjurme Kodi GG049S Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?