Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

MARGHERITA PX4383S- Stampe Silikoni per monoporcione Pavoflex me 12 gjurme dimensinoet -75x68x26 mm 85 ml dhe 34x11h 7ml 24 gjurme Kodi PX4383S Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?