Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Molino Casillo – Semole d’autore Rimacinata Pizze e Focacce – Miell ga grurë i fortë i ribluar për pizza dhe fokace 500 g

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?