Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

OVALE FR041Stampe silikoni formaflex per monoporcione dimensionet 65x41x34 mm volumi 52ml Rezistojne nga -40grade deri ne +280grade C Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?