Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Professional Silicon Spoon Lugë silikoni platinik rezistente ne temperatura te larta deri ne 250grade C Gjeresi 270 mm doreza 170 mm Kodi SP303 Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?