Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

Rose White/Dark – Dekoracion çokollate në formë trëndafili e bardhë/e zezë

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?