Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

SIMONINI Bonta Italiane Prosciutto cotto scelto 2.25kg

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?