Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

STOHOS CHICKEN GYROS -GJIRO PULE Kodi 01-03-145 15KG

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?