Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

SWEETY Formë për vezë pashke e termoformuar Diametri 140mmx215 mm H 340g Kodi KT210 Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?