Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

TAGLIAPASTA ESTENSIBILE INOX Prerese Brumi që zgjerohet prej inoksi diametri 55mm 5 thika lisho Kodi TPO1 Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?