Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

TOP4 TAGLIAPASTA ESTENSIBILE INOX Prerese Brumi që zgjerohet prej inoksi diametri 55mm 7 thika lisho dhe 7 thika sharrë Kodi TPO4 Pavoni

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?