Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

VICI GYOZA TË MBUSHUA ME MISH ROSE DHE SALCE HOISIN Gyoza Dumpling With Duck And Hoisin Sauce – te ngrira 600G

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?