Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

VICI SALMON FILETO  – Salmon Fillet Portions – i ngrire 250G

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?