Produkte ushqimore për individë dhe biznese, lëndë të para

VICI SALMON I TYMOSUR  – Cold Smoked Salmon- I NGRIRE 100G

Do të kontaktoheni për çmimin në përfundimin e porosisë

× Si mund t’ju ndihmojmë?